Інтернет-магазин

+380931974570

Free shipping*

Cherkasy: when ordering from UAH 300 or 500 g of coffee.

Ukraine: from 2 kg of coffee.

0

No products in the cart.

0

No products in the cart.

Cпособи обробки кави

Існує три найпоширешіних способи обробки кави - натуральний(сухий), медовий(honey) та митий(washed). Також останнім часом набирає порулярності кава різного виду ферментацій - анаеробна, карбонічна мацерація та інші. Кожен з цих процесів має значний вплив на формування смаку у вашій чашці, і не обов‘язково бути профі, щоб відрізнити їх, просто цікавтесь в Ваших улюблених кав‘ярнях, каву якого процесу обробки Вам готують. Щоб легше відрізнити смак, рекомендуємо пити каву без молока та цукру, і з часом ви будете орієнтуватись в смаках не гірше ніж професіонали))))

Follow the news

Наш Instagram